Onsdag natt efter tripp till Göteborg och.. HV TOG GULD I HELGEN SOM GICK!!

Sitter hemma, nyss hemkommen från Göteborg. Det var en mycket intressant tripp.
Hemfärden avslutades dock med en timmas promenad hem eftersom bussarna här hemma inte går så sent vardag kväll men det var uppfriskande och jag känner mig lite så där odrägligt nyttig för stunden *ler*.

Nåja, vad hade jag till göteborg att göra då?
Jag var ditbjuden av en mycket trevlig person vid namn Brian Palmer som jag känner mig hedrad över att ha fått stifta bekantskap med. Han är gästföreläsare vid Göteborgs och Uppsala Universitet och han föreläser om civilkurage bland annat. Vi sågs i samband med en inspelning av en kortare debatt i sthlm tidigare under våren och då frågade han om jag möjligtvis var intresserad att medverka vid en av hans föreläsningar, vilket jag tyckte lät intressant och accepterade.
Jag for alltså dit och fick träffa hans studerande med åhörare som ställde allehanda frågor till mig, om mig, kring mig, om civilkurage och en del saker runt om. Jag kan bara hoppas att de fann något vettigt i mina svar. Jag fick träffa många mycket trevliga och intressanta personligheter och det var något väldigt positivt ,blev mycket väl emottagen och behandlad.
Det var en lärorik resa och vem vet om jag har turen att få bidra någon mer gång.

I fredags kom guldet hem..
Ja ..
Hv71 blev rättmätiga svenska mästare igen.. tredje gången.
Jag har följt dem under hela säsongen så gott jag kunnat och när de hamnade i två noll underläge i matcher mot Linköping så var det en del som sa att nu är det kört.. jag sa med fullt förtroende att de tar fyra raka.. kaxigt och stödigt men jag fick rätt. Linköping bjöd på ett starkt motstånd men hv visade klass, styrka och bredd som ingen kunde stå emot. som en medlem i North Banks kändes det mycket roligt att hälsa dem välkomna hem på fredagnatten när de kom till en krog i centrala jönköping och även att få vara med i kortegen som anordnades på söndagen. Jag tog en hel del bilder och den stämningen kan nog bäst uttryckas som magisk.. det var en underbar känsla.. nu är det bara att se hur spelartruppen ser ut till nästa säsong och vänta och se.

Mjo jag har inte skrivit på ett tag om jobbet..
Det har föga överaskande omorganiserats...igen.. målet var helt klart för personer i ledande befattning att rensa bort en del medarbetare som de tidigare försökt göra sig av med..
Trots oerhört god kompetens och en mkt jordnära stil så fick min vän christer silkessnöret av chefer som verkar älska att göra det svårt för sig själva.. vi är många förare som känner stor misstro inför deras ändringar och ifrågasätter en del "nyanställningar" bland annat en person som kommer från ett företag som inte fick hem sitt anbud gällande trafiken här i stan. En person som är mkt odiplomatisk och definitivt icke omtyckt av förarna i allmänhet.. men han fick jobbet för att han krävde lägst lön av de sökande.. snacka om att tänka kortsiktigt..

Nu är klockan tre så jag kanske ska fundera seriöst på att sova .
men innan jag avslutar..
ett låttips..
Duffy - Mercy
sensuellt förförande låt med så mycket soul och Tamla Motown feel när det var som bäst.
Fast hon är från Wales då..
Den tjejen har framtiden för sig helt klart.

RSS 2.0