juni .. nytt pris? krock.. mindre skoj

Jaha..
Juni månad då...
Jo jag fick veta att jag blev utnämnd av en tidning till Nationens stolthet...
vilken? jo Veckans Affärer & Att:ention
läs själv, jag blev mycket smickrad men ingen har ännu berättat vad det innebär eller så...

http://www.va.se/start/page.asp?objektid=735

http://www.dagensps.se/attention_article.aspx?articleID=19133&categID=50


Men det värmer att få uppskattning, väldigt smickrande.. är iaf samma kille nu som då..
Träffade även den jag hade turen att rädda och hans tjej o vi hann prata en stund, det var jätteskoj.

Sedan det mindre trevliga...
Jag var med om en trafikolycka, I låg fart men ändå irriterande..
Det var med min bil och eftersom det var mitt fel.. ja det är inget att hymla om.. blev bländad i en korsning där jag skulle svänga.. jag hade stannat i stoppplikt.. skulle starta o svänga vänster med solen i ögonen.. solskyddet i bilen var trasigt... så när jag började rulla o svänga så ser jag helt plötsligt en stor svart kombi komma rätt ur den mörka skuggan... jag träffar den med vänstra hörnet på min bil.. mellan hjulhus o framdörr.. inga stora skador för hans bil o inga direkta skador.. jag vred till nacken o hade ont i nacke o huvud ett tag sen blev en tids sjukskrivning.. hoppas på att slippa framtida men..
han fick bärga bilen eftersom ett stag gick av.
Han har fått bilen tebax.. och jag hoppas att han fick en bra semester sen.

Min bil.. behöver riktas och fixas.. bad en kompis om hjälp.. litade på han o betalade med lånade pengar i förskott för en del jobb...en del är gjort men en del viktiga saker är definitivt inte gjorda.. vi kom överens om ett paketpris för avd det skulle gå på.. en bit in i arbetet ville han ha pengar o ch fick då betalt.. sen blev det inte mkt gjort.. bara ett byte av avgasrör som gått av o lambdasonden skulle han fixa.. fick pengar till det.. men nej.. häromdagen så ville han helt plötsligt ha ännu mer betalt..  det blev väldigt trist stämning så nu står jag med en delvis lagad bil... ombesiktning snart.. känner mig rätt blåst.. blåögd och besviken...

Måste kolla vad det kostar o rikta upp.. eller om jag har tur att kunna byta bil.. kollar vilket som kommer närmast.. men det suger....

Lite dags att uppdatera

Hej Bloggen.
Nu har det gått tid.
Det var inte meningen att det skulle bli ett sånt här glapp.

Nå vad har hänt sen sist??
Massor.. vet inte riktigt vilken ände jag ska börja med iofs.

Det har kommit en massa reaktioner på det som hände i höstas och kommer fortfarande.


Jag har varit till stockholm och tagit emot ett mycket hedrande pris av KAK i samband med årsmötet den 27 april, Kungliga AutomobilKlubben, http://www.kak.se

Det var som ett litet äventyr men jag kan berätta om det.

Jag fick resa upp med X2000 till Stockholm och hann träffa min mor en stund.

Jag hann även med några ärenden och fick lite oväntad hjälp av några mycket snälla personer i en butik I skärholmen (klockmäster)  när jag behövde ha mina väskor stående eftersom jag skulle till en bank o fixa med min icke fungerande bankdosa med.. trodde det var batteriet först men hela dosan hade pajat, sen i väg o handla kavajen med som min mor ansåg att jag behövde (hon hade rätt)
Sedan var det att hasta in till Grand Hotell och checka in.. hur ofta får en vanlig kille göra en sån sak?
Där fick jag ett rum, mkt tjusigt.
Träffade min syster i lobbyn och iväg till ceremonin.
Jag måste säga att jag blev fint bemött och välkomnad av KAK's folk, en speciell person värd att nämnas är Mikael Gripenstedt, Generalsekreterare i KAK. Inte att förglömma de andra som också var med.

Själva ceremonin.. jaaaa jag var jätte nervös och väldigt ovan men det gick jättefint.
Det blev fotografier och intervjuv med.
Sedan blev det lite mingel och jag fick möta en massa fina människor som engagerat sig för mig, kändes underbart och känna den värme och omtanke de visade mig.
Nu antar jag att frågan alla vill ha svar på är.. hur var det att få möta Prinsessan Lilian?

Man möter sällan personer som är så varma och intelligenta som hon är.
Hon fick mig att glömma bort nervositet och känna mig bekväm, visade intresse för mig som person och efter ceremonin hann vi med ett samtal i väntan på supén. Det är en människa som verkligen är en värdig representant för vårt moderna och utåtriktade kungahus.

Supén ... mkt gott och menyn kanske kommer en annan gång.
Lite hemligheter får man väl ha?

Efter en lyckad supé med mycket charmanta och trevliga bordsgrannar där vi hann med mkt intressanta samtal.

Sedan.. jaaa då kom nästa överaskning.. KAK var tydligen med som en av arrangörerna vid ett evenemang på Sture compagniet ... ett ställe man bara brukar läsa och höra om.. jag och min syster blev medbjudna..  Hon var tvungen att åka hem för att orka jobba dagen efter.. säger bara.. du gick miste om en trevlig kväll syrran... *skratt*

Det var massor med folk.. mkt mingel.. sedan på nattkröken hem till hotellet o sova.. jag drack inte nämnvärt mkt alls.. annat än läsk .. så det var ju inga problem att komma upp och det rummet var mkt bekvämt.. sedan frukost, det är nåt superbt med Grand's frukost säger jag bara...innan hemresan med X2000..
Jepp.. det var som ett äventyr..
Kan bara tacka av hela mitt hjärta och ödmjukt vara glad för gåvan av medlemskap jag fick av KAK med.


RSS 2.0