Semestertider

Halloj bloggen.
Jahapp vilken kategori.. är ju både allmänt, resande och jobb..

Så.. sitter hemma, softar, njuter av andra semester veckan.
Hittade en sån skön version av en Frankie Goes to Hollywood låt, eller om det är någon av Holly Johnsons egna.
Hur som helst, den är skön, bra sound och jag gillar den, det som räknas :)

För den med Spotify:
Players Please – Feels Like Fire - Radio Edit

Andra veckan av semestern som sagt.
Vad har jag gjort hittills *fundering* nej tänker inte redovisa ett minut för minut stressat schema.
Jag blev uppbjuden till värmland till en god vän, hon hade tillgång till en stuga under midsommar veckan och frågade om jag ville hänga med.
Eftersom jag var ledig och inget planerat så var det ju bara att tacka ja och haka på.
Stugan ligger i närheten av Sunne och var helt underbar, man kunde göra en hel del saker och mest av allt, koppla av.
Mot slutet av veckan kom en av hennes vänner med sin lille grabb också dit för att fira midsommar och vi hade alla riktigt skoj, en sån charmig liten kille han.

Midsommar var på Sunne Vattenland, väl värt att besökas, inget jätteställe men snacka om drag och fart man får i deras olika kanor, åkte inte så jättemycket men det var kul och avkopplande.
Tänk jag har fått sol med.. såpass att snaggad som jag är så fjällar jag nu på huvudet.. jaja så går det när man glömmer den gamla kepsen hemma :)

Kom hem igår, tisdag. Jag har mest av allt sovit ut ordentligt, samlar energi och bara låtit kroppen må bra. Ser fram mot årets slut när jag ska bli klar med kronofogden förhoppningsvis, bara inget nytt skräp dyker upp.

Har tränat väldigt lite de sista veckorna, väntar på att få ekonomiskt utrymme att lösa träningskort på ett ställe där några av mina vänner tränar med, sen blir det mer regelbundet.

Fick besked i förra veckan om att min nuvarande arbetsgivare sagt upp avtalet med Länstrafiken, så just nu vet man bara att man har jobb till juni nästa år.
Få se om de lägger in nytt anbud, ifall länstrafiken ger ett underlag som är vettigt enligt Arriva's perspektiv då.

Jag har ju haft funderingar på mina studier i vart fall, vill komplettera till kandidat examen men om det ska vara IT är inte alls lika säkert.
Har fått smak för mina mer kreativa sidor, att skriva känns mer som min grej, skulle hellre vilja jobba som journalist/författare, inte för att "synas" utan för att jag helt enkelt skriver bra.

Är det något jag saknar från min tid i Sthlm så är det närradion, att sända närradio var kul och en kick varje gång man gick in i studion och körde ett program, man hade bara ramarna och sen fick man improvisera. Undrar verkligen vad som hänt med de jag brukade sända med och hur de har det idag. Många år sen man tappat kontakten. Har hört många gånger att jag borde ha fortsatt inom radio då. Fråga.. hur tusan få in en fot i radio idag.. drygt 20 år efter senaste "sändning", jaja då räknar vi inte med den där perioden när jag var sveriges mest kända busschaffis 2006 :)

Skoj att få lite om än oväntat feedback på förra inlägget.
återkommer med mer tankar unt so weiter .. eller hur de nu skriver ;)

RSS 2.0