The return...

Hej bloggen.
Jo det var inte igår men nu kikar jag in.
Ska nog kolla hur lång tid det är sen jag skrev sist innan jag fortsätter skriva.
Hoppsan.. januari 2009.. jo det var ju en liten lucka onekligen..
Vad har hänt sen dess.. en hel del.
Ingen ide att rada upp allt på en gång utan det får komma bit för bit.
Det är ju ingen ytlig modeblogg utan handlar mig, inget som speciellt många kommer att läsa eller bry sig om men blir ett bra utlopp för mina tankar. När jag nu känner för att skriva. Det får inte bli såna långa luckor i tiden.

Jobb:
Jag kör buss igen, det blev ett halvår praktik på helpdesk, svårt att säga exakt vad som klickade för att få fast såhär i efterhand. Fick beskedet i allra sista stund om att jag inte fick fortsätta iaf så det kan inte ha varit ett lätt beslut för den som hade det heller. Har förstås en del synpunkter på vad som hände runt det hela men tror att jag behåller dem för mig själv. Hur som helst var det iaf lärorikt och utvecklande. Om inte annars så förstår man de som jobbar för bemanningsföretag betydligt bättre, ingen drömtillvaro alltid kan jag lugnt säga, smidigt sätt för företag att dribbla med anställda och bemanning.. Fick nya vänner som har gett nya perspektiv och är mycket trevliga att umgås med på köpet.

Barnen:
Min äldsta dotter tar studenten snart och var på bal i den gångna veckan, mycket tjusig klänning, fick se på bild eftersom jag jobbade kväll då. Yngre dotter läser och bygger för gymnasiet. Så det går bra för båda nu hoppas jag.

Jag själv..
Hälsan har inte varit den roligaste men jag har tränat lite på gym och ska försöka etablera mer regelbunden träning så snart ekonomin tillåter det med..
Fogden tar en redig tugga på min lön varje månad så det är inget lyxliv man lever..
Relationen med den tjej jag träffade något år sen rann ut i sanden, det fungerade inte som jag ville och vi hade nog för olika behov och mål så jag hoppas att hon har det bättre nu och är lycklig med någon annan.
I dagsläget så tvivlar jag på att det finns någon för mig, träffar bara på "bara vara vänner"-tjejer så fort någon väcker mitt intresse..
E ju "two way street".. visst någon som intresserar finns ju men det går inte att truga och det krävs ju att båda parter gör något.. så jag skrev i facebook att det är komplicerat.. ja verkligen .. är nog singel som det ser ut.. men ingen aning.. tjejer som är upptagna säger snälla och fina saker om mig.. de visar uppskattning, det värmer mycket. Tyvärr fyller det inte mina behov.. jag har alltid fått se till andras behov.. när får jag se mina behov tillgodosedda? Det är nog den tanke som snurrar mest i mitt huvud.. varför jag bara får hjälpa andra och deras behov..men det jag behöver ..nej.. det kan jag bara drömma om.. begär ändå inte något orimligt..

Har skrivit en del på poeter fast de senaste månaderna har det varit mycket lite nytt.. men det går i omgångar det där med. Saknar den rätta inspirationen.

Sommaren är på gång och några veckor semester utspridda med. Det blir ingen resa och inget speciellt utan mest trivas själv hemma. Försöka umgås med mina vänner och kanske röra på mig lite, har ingen våg men märker att jag börjat gå ner i vikt och kommer så sakta i form.. jo det är mycket kvar men nu är jag på rätt väg i vart fall.
Ska skriva mer senare.. har en hel del tankar kring trafik som vanligt.. och det är väl inte så konstigt med min arbetsmiljö i denna stad fylld av arroganta ögontjänare..

RSS 2.0